Film, TV & Fotografie

Elke situatie vraagt om andere vaardigheiden. Een filmset met daglicht, een donkere tv-studio of een shoot op locatie: wij weten welke visagist geschikt is voor de klus. Naast hun vakkennis hebben onze visagistes verstand van belichting en spelen ze in op jouw situatie. Een naturel look of een volledige vermomming: Sofie’s doet het.

Externe specialisten

Met één telefoontje de juiste specialist voor de klus. Heb je per direct iemand nodig? Dat kan. Wil je alle productiedagen in een keer vullen? Ook daar doen wij niet moeilijk over. Wij denken graag met je mee en zorgen altijd voor de juiste match. Zo weet je zeker dat je een ultieme specialist inhuurt.

Persoonlijk

Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Onze visagisten worden vooraf uitgebreid gebriefd met jouw verwachtingen en wensen. Ze stellen zich flexibel op en kunnen snel schakelen. Iedereen moet zich op z’n gemak voelen: van de persoon in de stoel tot de mensen op de vloer. Ons werk stopt niet zodra de kwasten zijn neergelegd.

Kwaliteit

Om altijd perfecte kwaliteit te bieden, zorgen we voor een constante leercurve bij onze visagisten. Dat doen we door eerlijk naar onszelf te kijken en evaluatiegesprekken met de klant en de visagist te houden. Bovendien volgen onze experts regelmatig trainingen en extra opleidingen. Ook haar, pruiken, grime en special effects behoren tot onze mogelijkheden. Sofie’s is dé specialist.

Recente projecten

Bekijk alle projecten

Wij zoeken collega’s!

Sofie’s is constant op zoek naar nieuwe visagisten. Wil jij ook je make-up skills écht tot uiting brengen? Stuur dan een mail naar info@sofies.nl of neem contact op via de onderstaande knop.