Bruiloften

Sofie’s is dé specialist voor bruidskapsels- en make-up. Bij ons werken professionele visagisten met jarenlange ervaring in visagie voor televisie, fotoshoots, modeshows, films en bruiloften.

Sofie's is dé specialist. Wij werken uitsluitend met zeer professionele visagisten.

Professionele look

Wij zorgen ervoor dat jij er de hele dag stralend uitziet. Bij Sofie’s werken we met professionele producten en technieken, waardoor je haar en make-up de hele dag zit zoals je wil. Daarnaast houden we rekening met hoe iets naar voren komt op foto’s. Dat zijn ten slotte de mooie herinneringen aan die speciale dag. Onze experts zijn zowel haarstylist als visagist en kunnen elke denkbare look voor je creëren.

Proefsessie

Niemand wil voor verrassingen komen te staan, en al helemaal niet op de dag zelf. Daarom krijg je een paar weken van de voren een proefsessie. Zo kunnen we jouw wensen bespreken en kijken we welke look jou het beste zal staan. Tijdens deze proefsessie gaan we verschillende kapsels, kleuren en stijlen uitproberen. Dankzij onze voorbereiding én expertise, creëren we een look die perfect bij je past.

Voor iedereen

Wil je jouw getuige(n), vriendinnen of familie ook laten opmaken en stylen door ons? Dat kan! Wij verzorgen regelmatig het haar en make-up van andere gasten op de dag zelf. Dat doen we ongeacht het aantal, we kunnen zoveel visagisten inzetten als jij wilt. Naast bruidsmake-up, kun je bij Sofie’s ook terecht voor make-up op feestjes en festivals. Meer leren over visagie? Boek dan een leuke workshop bij een van onze visagisten.

"Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld....... Dank Sofie's!"

Wesley en Anna

Heb je een vraag?

We kunnen ons voorstellen dat je een hoop vragen hebt, het gaat immers om je mooiste dag van je leven. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?